Misijon » župnija sv. Jurija, Šenčur
  • župnija sv. Jurija, Šenčur

  • V začetku je bila Beseda …

Misijon

Nedelja, 20. december, zaključna sveta maša

V nedeljo, 20. decembra 2015 je zaključek misijona vodil nadškof msgr. Stanislav Zore. Po molitvah na pokopališču je sledil sklep s slovesno sveto mašo, blagoslovom nabožnih predmetov in sklepnim blagoslovom s popolnim odpustkom.

41 fotografij

Nedelja, 20. december, molitve na pokopališču

V nedeljo, 20. decembra 2015 je zaključek misijona vodil nadškof msgr. Stanislav Zore. Ob 16. uri smo na pokopališču imeli molitveno uro, pri kateri so sodelovali pevci združenih odraslih cerkvenih pevskih zborov v župniji. Po molitvi je nadškof blagoslovil grobove.

23 fotografij

Sobota, 19. december, dan za otroke

V soboto, 19. decembra 2015, je bila ob 9. uri sveta maša za otroke. Vodil jo je p. Peter Lavrih, peli pa so otroci iz otroških zborov v župniji. Po maši je najprej Simona Zupan s slikami predstavila svoje delovanje v misijonu kot laična misijonarka. Nato so otroci v okviru oratorijske delavnice izdelovali še rožne vence.

24 fotografij

Sreda, 16. december

V sredo, 16. decembra je sveto mašo ob 18. uri vodil koprski škof msgr. dr. Jurij Bizjak. Pel je zbor sv. Mihaela iz Olševka. Po maši je škof imel še govor za vse.

26 fotografij

Petek, 11. december, začetek misijona

S sveto mašo, ki jo je vodil škof msgr. dr. Franc Šuštar smo v petek, 11. desembra v Šenčurju pod geslom Pridi in me bolje spoznaj začeli misijon.

45 fotografij

...

  • Božja beseda za danes

  • Zadnje objavljene slike

  • blaženi Alojzij Grozde

  • Alojzij Grozde